Тиждень правової освіти "Кожна дитина - маленька людина"

2018-02-26

/Files/images/sots_zahist/20180214_101152.jpg

З 19 по 23 лютого 2018 року в дошкільному закладі проведено тематичний Тиждень правової освіти "Кожна дитина - маленька людина", в ході якого діти закріпили та розширили знання про свої права та обов*язки, підвищили загальний рівень правової культури дітей та педагогічних працівників. Протягом тематичного тижденя в групах дітей молодшого, середнього та старшого дошкільного віку пройшли тематичні заняття: "Знай свої права дитино", "Дошкільнята права знають, бо в садочку їх вивчають", "Я і ми", "Я і моє ім*я", "Я в країні дитинства", "Подорож до країни доброти".

Фотозвіт

Також упродовж тижня проведено заняття з худажньо-продуктивної діяльності за темами: "Мій настрій" та "Прикрашаємо квітку свого імені". Діти разом з батьками взяли участь у конкурсі "Свої права ми добре знаємо, бо в садочку їх вивчаємо".

Фотозвіт

Також з дошкільниками були проведені морально-етичні бесіди ("Правила доброти", "Правила чесності", "Добрі та погані вчинки"), ігри-вправи на актуалізацію свого "Я" ("Назви моє ім*я лагідно", "Ми-найкращі", "Я - особистість", "Я та моє ім*я"), дидактичні ігри ("Порівняй героїв казок", "Яке право порушено", "Сходинки правди"), створювались умови для проведення сюжетно-рольвих ігор "Сім*я", "Дитячий садок", "Лікарня".

Фотозвіт

Також упродовж тижня була проведена певна інформаційна кампанія для батьків з метою підвищення рівня їх правової культури. Так в батьківських куточках була розміщена інфориація для батьків з таких тем: "Захистіть дитину відбулінгу", "Сім*я - простір без насильства", "Ми-за відповідальне батьківство". Батькам були вручені пам*ятки: "10 кроків успішного батьківства", "10 фраз, які треба говорити щодня", "Сім*ї створюються для щастя"



Кiлькiсть переглядiв: 207